Ratatek Ratatek Ratatek Ratatek Ratatek Ratatek

ERFAREN

PERSONAL

Vi delar vår kontaktledningskunskap till våra yngre kollegor

FLEXIBEL

MASKINPARK

Vi utvecklar våra verktyg för kontaktledningsarbeten

KONTAKTA

OSS

Vi vill gärna samarbeta med er

NYHETER

21.11.2017
Ratatek Ab har vunnit Trafikverkets (Finland) upphandling angående kontaktledningsentreprenad mellan Björneborg – Mäntyluoto

21.10.2017
Elektrifieringsarbeten vid Jyväskylä – Äänekoski blev slutförda över en månad i förtid

18.9.2017
Ratatek har under sommaren 2017 byggt kontaktledningssystemet vid Saltsjöbanan
Reliable Company

VÄLKOMMEN

RATATEK ERBJUDER ELENTREPRENÖRS SERVICE INOM JÄRNVÄGSBRANCHEN MED EN PROFESSIONELL OCH ERFAREN PERSONAL

Ratatek är ett företag grundat år 2008 som är specialiserad inom att projektera, montera och underhålla kontaktledning och elkraftsutrustning vid spår- och järnvägar.


Vårt verksamhetsområde är Finland och Sverige. Vår personal har en bred erfarenhet angående kontaktledningsarbeten i bägge länderna även angående spårvägsanläggningar.


Vi har levererat ett flertal olika kontaktledningsprojekt, bl.a. 80 km mellan Seinäjoki – Vasa och 53 km mellan Jyväskylä – Äänekoski. I Stockholmsområden har vi utvidgningen för Tvärbanan från Alvik till Solna (Solnagrenen) och Sickla Udde – Henriksdal samt vid Saltsjöbanan har vi byggt nytt kontaktledningssystem mellan Henriksdal – Saltsjöbaden / Solsidan. Mera om våra jobb finner ni i våra referenser.


Vi hjälper gärna till oberoende om arbetet är ett större kontaktledningsprojekt, mindre utliggarmontage eller skyddsjordningsarbeten.


Vi erbjuder även tjänster som kopplingsledare och elsäkerhetsledare vid järnvägsarbeten.


Vi har bl.a. levererat 80 km ny kontaktledningsanläggning mellan Seinäjoki – Vasa som totalentreprenad. I Stockholm har vi byggt kontaktledningen vid Tvärbanan, spårvägen har utvidgats från Alvik till Solna station. Mera om våra jobb finner ni i våra referenser.RALA certificate